Niet bekend Details Over Antifouling

Voor langzaam varende boten (tot 25 knopen) kan zijn ons zachte antifouling coating aan te raden. Vaart dit schip harder vervolgens 25 knopen of valt die dor? Kies dan een harde antifouling coating (later meer over die twee typen).

Net zodra voor al die middelen kennen bij antifouling vele aanbieders met verschil in kwaliteit en prijs en natuurlijk verder verscheidene kleurstellingen.

Omschrijving betreffende een onderneming. Wees helder en puntsgewijs. Maak overduidelijk daar waar u dan ook exact ons prijsopgave wegens wensen zijn beschikken over en waarvoor ook niet. Onder andere 

Harde onderwaterverf  Harde onderwaterverf vormt slechts ons beschermlaag voor dit onderwaterschip doch werkt nader niet tegen aangroei. Deze verf is meestal wel beter proper te produceren en hoeft niet ieder jaar vernieuwen te geraken.

Op zoek naar een meest geschikte coating wegens uw project ofwel zoekt u prijsinformatie of advies? We opweg helpen u dan ook graag. Vul dit formulier in op de contactpagina.

Ons hoog brandstofverbruik: om de gewenste snelheid te halen is extra vermogen nodig met een motorfiets. Dit zorgt voor een beter brandstofverbruik, hetgeen op mag lopen tot 30%

Met onderstaande grafiek schema kun jouw peilen die antifoulings dit meeste passend bestaan wegens een situatie.

Dit nadeel kan zijn het de coatinglaag ieder seizoen weer opnieuw moet geraken aangebracht. Ons zachte antifouling coating zit dit best op langzaam varende schepen. Samengevat kan zijn zachte antifouling dus geschikt voor:

Na veel lagen, welke zichzelf in een loop over een jaren vormt, gaat u dan ook die in het begin horen te verminderen voor daar ons andere laag is aangebracht. Ons met een baten met ons harde antifouling kan zijn het deze tussentijds goed vochtig geschuurd en zo doende gepolijst mag geraken. Het levert wederom ons gladder oppervlak op en uiteraard verdere snelheid en minder verbruik.

De laatste jaren is heel wat verwarring voortkomen aan wat wel of hetgeen ook niet kan zijn toegestaan. Verboden middelen zijn helaas immers te gebruik doch mogen niet aangebracht worden.

Die coatingverf laat antifouling stoffen (biociden) los op het ogenblik gekomen dat een verf in aanraking komt met mineraalwater. Dit zorgt ervoor het een aangroei niet mag hechten.

International levert zeer juiste en sterke antifoulings. Het aanbrengen van uitstekende antifouling kan zijn ons essentieel karwei, u dan ook doek voorkomt hierbij dat aangroei zoals schelpdieren, algen en wier aan de onderkant over de schip blijven groeien.

Om de boot in een conditie te houden fungeert bij andere dit onderwaterschip dikwijls te geraken schoongemaakt en/ofwel voorzien van ons nieuwe laag antifouling, natuurlijk brengt dit onkosten met zichzelf mee. 

Vergeet ook niet de ontvetter te verdunnen.  Na dit ontvetten dien je een boot na te spoelen met proper drinkwater. Een bestaande antifouling click here ruw je op betreffende schuurpapier. Maak hierna het onderschip stofvrij betreffende een kleefdoek. Jouw mag nu via naar stap 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *